eerste rijst verhaal - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van jimmieenjordi - WaarBenJij.nu eerste rijst verhaal - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van jimmieenjordi - WaarBenJij.nu

eerste rijst verhaal

Door: jimi & jordi

Blijf op de hoogte en volg

24 Januari 2006 | Indonesië, Ubud

hoiu allemaal,
aangekomen in bali moest jimi zen tas open maken bij de douane. wat een gedoe
!!! buiten het vliegveld werden we overdonderd taxichauffeurs..iedereen biedt constant zen taxi aan. heel irritant!! na ff bijkomen hebben we een taxi naar kuta genomen. waarschijnlijk door de bomaanslagen waren we zowat de enige 2 toeristen. we werden constant belaagd door die mensen daar. het resultaat is dat jordi met dreads op zen kop loopt en jimi's haar is ingevlecht haha. na een nacht slapen in kut-a zijn we naar sanur vertrokken. na 8 km lopen in de hitte - geen goed idee - namen we een taxi naar t centrum van sanur. daar hebben we eerst ff gegeten. een hele aparte omelet. vervolgens hebben we een relaxed hotelletje genomen dat chinees ingericht is. heel relaxed en rustgevend. mooie omgeving met mooi uitzicht!! verder hebben we in sanur 2 brieven doorgegeven van gerard aan een vrouw hier in indonesie. na een paar keer de weg vragen vonden we haar. een hele lieve vrouw!! verder hebben we nog rondgelopen in sanur en genoten van de omgeving. vandaag zijn we met de taxi naar ubud vertrokken. hier hebben we een goedkoop hotelletje gevonden. 2 euro per persoon!! tot dusver hebben we alleen nog het monkey forrest bezocht. nog voordat we binnen waren was jordi al van een grote zak pinda's beroofd. overvallen door een aap op straat :S:S heel apart dat apen bos maar wel heel mooi!! we zitten nu soort van dakterras op een matje te genieten van t uitzicht en ehm,.o ja dit verhaal typen. we zijn morgennacht van plan een nacht tour te maken met een jeep. j ziet dan geloof ik de zonsopgang heel mooi! vast wel een fotootje waard!! we gaan maar want t gaat zo regenen denk ik.(jimi). jordi houd er blijkbaar van. :S ubud is onwijs mooi met lieve mensen. tot de volgende keer!!
pisang ambon
jimi en jordi!!
jimi schreef dit verhaal..jordi zat te dromen geloof ik .. en miss te filosoferen..of genieten van het uitzicht!! k ga t zo wel vragen.
doei!!

• 24 Januari 2006 - 11:22

Sabrina:

Ey schatten, leuk om wat van jullie te horen! Geniet van jullie reis en doe voorzichtig.. ik wacht op het volgende verhaal! Groetjes

• 24 Januari 2006 - 11:52

Zus:

Ik wil wel een foto zien van jimmie met vlechtjes, jordi met dreads en een aapje.

• 24 Januari 2006 - 11:55

Schoonbroer:

ik ook, waar blijven de foto's

• 24 Januari 2006 - 12:33

Ellis:

Leuk verhaal,Jimmie,ga zo door!!! Volgende keer schrijfsel van Jord? Geniet ze !!!!

• 24 Januari 2006 - 12:36

Zus:

Hé Henk en mijn moeder hier? Gezellig! (ik ben mijn werk zat, dat is nu zeker wel duidelijk)

• 24 Januari 2006 - 14:22

Carolien:

nou zo te horen is het niet verkeerd vertoeven daar;)....geniet lekker jongens! groetjes uit het mooie Utrecht

• 24 Januari 2006 - 15:44

Els:

leuk hoor zo een dagboek!!! bel je me nou is een keer jimi?????

xxxx

• 24 Januari 2006 - 18:18

Jitske En Lex:

leuk om dit te horen en GENIET

• 24 Januari 2006 - 19:00

Fred:

knip die dreadjes er nu maar af jordi ,behalve als er muziek uit komt ,dan heb ik het verkeerd begrepen

• 24 Januari 2006 - 20:58

Gordon & Joling:

wat een lang verhaal zeg! kan t nie korter voortaan???, kheb er geen kracht meer voor hoor!!!!nono

• 24 Januari 2006 - 22:36

Wil:

Ha die Jord en Jim,
    Leuk, die berichten pagina. Ben je al weer beter Jordi? Ubud is leuk hè. Weten jullie de volgend bestemming al? Lombok misschien? Veel plezier in ieder geval. Ik ga jullie verhalen volgen. Groeten.

• 25 Januari 2006 - 07:53

Zus:

Dat verhaal is echt niet te lang! Schrijven jullie maar lekker alles op wat jullie beleven, want ik wil alles weten!

• 25 Januari 2006 - 08:06

..........:

wordt er nog gewerkt zus??!!!

• 25 Januari 2006 - 08:17

Jordi:

Ma ik heb ook geholpen met het verhaal hoor. :)

• 25 Januari 2006 - 08:34

ja, maar niet door mij

• 25 Januari 2006 - 11:35

Myra:

Lieve Jord, wat goed van jullie te lezen! Ha, ha, ik zie het al voor me dat jij die pinda´s gelijk kwijt was. De kinderen missen je al erg, het is hier nu ook wel erg saai en ik mis nu toch wel de dagelijkse knuffel! (zo zie dat je de dingen die je eerst als beangstigend ziet, gaat missen als het er niet meer is!)Nou dág lieve jongen, pas je goed op je centjes? dikke kus, tante myra

• 25 Januari 2006 - 11:41

Fred:

jordi, vergeet je de koe niet voor me te kopen .
    ik bied 80

• 25 Januari 2006 - 15:38

Bennie:

heej jimmie je kleren zitten lekker haha is het leuk daar? lopen er nog lekkere chikkies rond daar gr bennie

• 25 Januari 2006 - 17:48

John:

leuk verhaal,ik hoop op nog veel meer zoals wat voor weer is het en de verwachting.hier is het kwakkel koud weer. veel plezier

• 25 Januari 2006 - 17:48

John:

• 25 Januari 2006 - 18:16

Sebastiaan Fransen:

heej jordie ik ben al heel
    erg ver op runescape dat is ook zoo een leuk spel oh ja ik ben bijna jarig dat gaat leuk worden. maar wanneer kom je weet terug?
    want ik mis je heel erg veel. kom je snel. ik wil nog wat leuks vertellen.
    Oh ja ik wil nog wat heel heel heel erg leuks vertellen je hoeft niet verdrietig te zijn als je terug bent en je hoeft niet meer hijmwee naar baby poesjes te hebben want in maart krijgen wij jonge poesjes!!!!!!!!! dan kunnen jullie ook met ze spelen oh ja als je terug bent ben ik al helaas jarig geweest maar ik maak wel wat taart maar welke taart vint jij het lekkerst ik vint kwark taart het lekkerst
    dan lijkt het nog net als ik jarig ben maar ik heb het nog druk de heele grote groeten van Sebastiaan Fransen
    knuf knuf knuf knuf knuf

• 25 Januari 2006 - 20:25

Broer:

Jordi, ik mis je, wil weer vernederd worden met ping-pong. Wil even zeggen dat ik ook een spannende tijd doormaak op mijn werk, zo mocht ik gister tot maar liefst half 10 werken. Geniet nog lekker en houd sjimmie van de vrouwen met p*****s af :) Groet Broer

• 26 Januari 2006 - 08:03

???:

DONDERDAG MALARIAPILDAG

• 26 Januari 2006 - 10:24

Jordi En Jimmie:

Binnenkort komt er weer verhaal willen eerst naar lombok en daar gaan we weer nieuwe avontuurtjes beleven. We hebben er veel meegemaakt. Echt heeeeel veel. Preview: we hebben een berg van 1717m beklommen in de nacht. En hoe dat afloopt? dat lees je de volgende keer!

• 26 Januari 2006 - 10:25

Jimmie:

vraagteken?? we weten dat je ellis bent!! haha :P

• 26 Januari 2006 - 10:27

Jordi:

Helaas kan ik hier geen runescape spelen. Maar ik wil graag kwarktaart :)

• 26 Januari 2006 - 13:51

!!!:

Wij doen altijd donderdaggehaktdag!

• 26 Januari 2006 - 18:05

Rick IJmpiet:

Donderdag, donderdag, de dag dat je een malariapil slikken mag...

• 26 Januari 2006 - 19:09

Neefje Seb...:

heej jordebord en jimmepim
    heer is jullie lievelings neefje neefje Seb... ik ben al heel erg ver op runescape ik trane nu fissing dat is het vak waar je mee kan vissen als je dat doet kan je vis krijgen over 1 fissing level dan kan ik de beste vis voor non members vissing ik kan het al cooken. ik verlang er zo naar en ik wordt zo rond mijn verjaardag wordt is member op runescape maar als ik member ben en dan heele goede vissen kan vissen dat zijn de vissen die members kunnen vissen maar als ik member ben dan kan ik ook nog dingen voor non members maken dus ik kan ook nog als ik member ben voor jullie Zwordvis vissen dat is de beste vis voor non members
    dus kan ik nog voor jullie hele goede vis vissen en met die vis krijg je wel 14 levens bij dat heb ik wel heel erg nodig want dan kan ik
    een lesser demen verslaan
    die kunnen wel 11 schade geven per keer en ze zijn level 82 maar alles dat schade kan geven dat kan niet altijd. want dat is ook onmogelijk en met die lesser demens slaan ze bijna nooit 11 schaden
    zo kan ik ze wel verslaan
    het beste dat je van ze kan krijgen is een rune met helm maar! ik geef mijn vriend boris die heet op runescape lolkuit.
    zonder spaatsie. die geef
    ik nog gratis 28 zwortvissen want dan kan hij een blak demen verslaan dat is voor een Qest uittespelen maar die blak demen is wel in level 182 maar ik ben level 54 en boris is level 79 of 80 en hij heeft nog een heel goed harnas dus hij kan hem wel verslaan hij kan nog niet Zwortvis vissen en ik kan het al over 1 vissing level en hij pas over 10 fissing levels maar hij trane het nu helemaal niet dus als ik 1 fissing level hoger ben dan kan ik hem gratis Zwortvissen geven
    maar nu moet ik naar bet
    dus ik moet afsluiten maar ik wil nog 1 ding vertellen maar het is niet over runescape wanneer kom je weer terug
    want ik mis je maar nog 1
    klijn dingetje in maart krijgen wij jongen poesjes wel 2 maar als ik nu niet afsluit dan wordt papa boos mama is er niet die is ergens naartoe
    groetjes van Sebastiaan
    knuf knuf knuf knuf knuf knuf

• 26 Januari 2006 - 19:46

Sabrina:

Ey jim... het is wel stil hier in huize noorden hoor! moeders verteld iedereen over jou en je berichtjes!! ze missen je hier! Ik zie wel weer een mailtje of verhaal verschijnen! Heel veel plezier nog! groetjes van iedereen hier en groeten aan jordi..

• 27 Januari 2006 - 16:17

Femke:

Eej Jordi!!
    Wat leuk dat je het daar zo naar je zin heb!
    Begin wel een beetje jaloers te worden als ik zo die verhalen lees!!
    xxx

• 27 Januari 2006 - 16:53

Amber:

heej jongens hoestie met ons wel best hier in noorden horrr mare ik ben egt heel beniewd hoe jullie terug komen lange haren baarden of zoiets het lijkt me egt lachen(of hebben jullie en scheermessie mee?)mare ik gaat weer doeg -xxx-baybay

• 27 Januari 2006 - 16:57

Amber En Nathalie:

heej jimmie en jordy hoe is het? nathalie zegt:jordy de spellen die wij deden mis ik heel erg horr. amber zegt: jimmie ik mis het sagerijnig gedoe van jouw:P(geintje)na wij hopen dat jullie nog veel dingen gaan doen en nog veel gaan lachen. -xxx- amber en nathalie

• 27 Januari 2006 - 18:39

Marja:

eeej Jordi,vriend, neef collega, het is koud zonder jou! Ik moet me maar aan Arno warmen. Hij heeft nu de dagelijkse knuffelronde overgenomen, maar het lijkt nog nergens op!!! Geniet ervan en doe ze de groeten daar. Knuffel van tante Marja

• 27 Januari 2006 - 19:16

Neefje Zeehond:

Hoi ouwe gaber ik heb bij mijn judo examen de oranje slip gehaalt. Ik heb dus een slip overgeslagen goed he. Je beleeft heel wat in indoorneesie tijdens mijn wereldrijs ga ik ook naar indoorneesie denk ik.
    Je raad het zeker wel ik ben Paulus.Nog veel lol maken he. Want je weet een dag niet gelacht een dag niet geleeft.Ik hoop dat je nog heel wat beleeft.Vint je ook niet dat Bas langen verhalen schrijft. Oke dit verhaal is ook wat lang vergeleeken met de rest.
    Op school heb ik 2goudvisen ik heb ze zelf mee genomen de een is een vosstaartgoudvis de ander is een gewoonengoudvis.
    Ik versoorg ze zelf.Tot de volgende keer.

• 27 Januari 2006 - 19:21

Vrouw Van Baas:

Nou Mar, ik wist niet dat Arno nu bij jouw knuft...(getsie) Ut wordt dus nu al tijd dat Jordi terug komt! Gaat verder alles goed J en J? Jordi is er wel pindakaas? doeg, xx

• 27 Januari 2006 - 22:13

Ellis:

Het lijkt wel een chatbox,maar waar blijven Jim en Jord nou!!!!

• 28 Januari 2006 - 08:10

Vrouw Van Baas:

Nou ellis, niet zo zeuren, zo is het toch ook gezellig!

• 28 Januari 2006 - 08:47

Schhonzus Van Vrouw Van Baas:

niet zo brutaal tegen moeder van het personeelslid
    van je man!!!

• 28 Januari 2006 - 11:01

Jordi En Jimmie:

Yes morgen weer een nieuwe verhaal. Na de grote bergtocht hebben we nog meer avontuurtjes meegemaakt. In Lombok gebeuren er erg spannende dingen En waar we nu zitten? dat... dat lees je morgen

• 28 Januari 2006 - 11:04

Jordi:

Lloyd? ze hebben in Lombok niet zo mooie kamers als in Lombok in Utrecht. Trouwens goed luisteren naar Bastiaans tips over Runescape.

• 28 Januari 2006 - 11:05

Jordi:

Paulus gefeliciteerd met je oranje slip!! We hebben trouwens dolfijnen gezien vandaag!

• 28 Januari 2006 - 11:37

Nicht F:

Pfff... er staan nog meer verhalen van de trouwe nederlanders op deze site dan van de reizigers zelf... Maar ik wacht met spanning af op jullie nieuwe verhaal en is stiekem ook wel leuk om te lezen wat er hier in de buurt allemaal gebeurt :-) dikke -x- ps ga nu boodschappen doen

• 28 Januari 2006 - 11:37

Nicht F:

• 28 Januari 2006 - 11:50

Broer:

Hoi bekpekkers,

Ben benieuwd naar de nieuwe avonturen van sjordi en sjimmie! Ik heb gister een ongelukje gehad met de auto, reed achteruit maar zag niet dat er een auto achter me stond, het 'slachtoffer' belt me vandaag terug dus afwachten hoe het verder loopt...Gr liefhebbende broer

• 28 Januari 2006 - 14:50

Jimmie:

hey ramon
    jordi is hier niet dus stiekem ff berichtje achterlaten.. k mis jou t meest van iedereen.. echt..j ogen..je mond..j neus..j alles..ik spreek je snel..succes met je ongelukkie!!! xxxxxxx

• 28 Januari 2006 - 18:12

L.I. Fransen:

waarde avonturiers,

Ik wilde graag met betrekking op jullie tot nu toe verschenen stukken mijn persoonlijke mening ventileren.

klinkt leuk allemaal.

Hierbij wilde ik het tot nu toe laten anders komen jullie niet meer toe aan reizen. En het is tot mij gekomen dat nou juist avonturieren jullie reden van absent zijn is.

avon·tu·rie·ren (onov.ww.)
    1 op avontuur gaan, het geluk beproeven => vrijbuiten, zijn geluk beproeven

m. vr. gr.
    L.I. Fransen

• 28 Januari 2006 - 23:21

Mayo:

zo haha.. wat een beroekers op de site! :) ik was helemaal vergeten een berichtjes te plaatsen, ja komt door die persoonlijke mailtjes.. hehe.. binnenkort verschijnen hier foto's ga ik vanuit :p geniet daar! doen wij ook van dit %$#@& winterweer.. KUS!